Villanyszerelés Budapesten és Vonzáskörzetében

Gál Dénes Regisztrált Villanyszerelő Vállalkozó 06209615317

Elektromos kivételezés Budapest egész területén. Villanyszerelő vállalkozásunk vállalja lakóépületek, üzlethelyiségek és gazdasági létesítmények mindenre kiterjedő villanyszerelését.

Erősáramú villanyszereléssel kapcsolatos főbb tevékenységi körök:

  • Panellakások, lakótelepi lakások teljes körű villanyszerelése.
  • Belvárosi, illetve társasházi lakások teljes körű villanyszerelése.
  • Kertes házak, családi házak teljes körű villanyszerelése.
  • Fogyasztói fő elosztó (biztosítéktábla) cseréje.
  • Üzlethelyiségek, irodák teljes körű villanyszerelése.

Elavult villanyszerelés teljes felújítása és a felújítás szükségessége:

Minden épületnek, lakásnak fontos részét képezi az elektromos hálózat. A mindennapi életet már talán el sem tudnánk képzelni villamos energia nélkül, mára egyértelműen civilizációnk abszolút nélkülözhetetlen részévé vált. Viszont sokan hajlamosak megfeledkezni az elektromos áram használatának a mindenkori veszélyeiről, esetleg ezeket a veszélyeket alábecsülik. Magyarországon a lakóépületek túlnyomó többségében az elektromos berendezések köszönő viszonyban sincsenek a jelenlegi szabványok által megkövetelt műszaki, terhelhetőségi és biztonsági szinttel. Pedig az életszínvonal fokozatos növekedése a szórakoztató és háztartási készülékek számának a stabil gyarapodását eredményezi a háztartásokban. Hiszen melyik háztartás tudná nélkülözni ma már a hűtőszekrényt, mosógépet, szórakoztató elektronikát, konyhai robotgépeket vagy hidegebb napokon a hősugárzót.

Villanyszerelő vállalkozásom vállalja Budapesten panellakások, belvárosi társasházak lakásainak, családi házak és üzlethelyiségek teljes körű villamos kivitelezését, villanyszerelését.
Minden ingatlannak, lakásnak családi háznak, üzlethelyiségnek gazdasági létesítmények szerves részét képezi az elektromos hálózat.

De gomba módjára szaporodnak a lakóépületekben a mosogató gépek, szárítógépek és a klímaberendezések is. Természetesen az elektromos szerkezetek számával arányosan növekszik a meglévő, és már eleve elavult vezeték hálózat igénybevétele. Problémát jelent a hatásos érintésvédelem általánosan rossz állapota is, sok esetben a teljes hiánya. Be kell látni ezeknek a hálózatoknak csak a teljes felújítása az elfogadható megoldás. A villanyszereléssel kapcsolatos állapotokat és problémákat más szemszögből is meg lehet közelíteni. Jellemző az eleve kevés kiépített dugaszoló aljzat. Egyértelmű, hogy a helységenkénti 3-4 dugalj ma már nem elegendő. És persze a kevés áramvételezési lehetőség mellett a fogyasztókészülékek egyre csak szaporodtak és szaporodnak, aminek a közvetlen következményeként beköszöntött hazánkban az elosztók és a hosszabbítok széles körű elterjedése. Segítségükkel már a végletekig kilehet terhelni az amúgy is gyengélkedő és nem megfelelő védelmi készülékekkel szerelt villamos hálózat áramköreit. Az áramütés és a tűz kialakulásának a kockázatát természetesen tovább növelik a kereskedelmi forgalomban kapható végtelenül gyenge minőségű elosztók is.

Az új elektromos hálózat kialakítása:

Az új hálózat kiépítése után ilyen jellegű problémák már nem jelentkezhetnek. Az újonnan létrehozott elektromos rendszernek jól körülírt paramétereknek megfelelően hatékonyan és hibamentesen kell tudnia üzemelni.

Új elektromos hálózat kialakításának szempontjai:
Minden új elektromos hálózat kiépítése garanciával történik. Minden villanyszerelési tevékenységre garanciát vállalunk.
Személyre szabott megoldásokat kínálunk. Az új elektromos hálózat teljesen személyre szabhatóan alakítható ki.

Biztonságos elektromos hálózat: Az áram állandó veszélyforrást jelent az emberre nézve. Ezért az elsődleges és legfontosabb szempont a biztonságos rendszer kialakítása legyen szó lakóépületről, irodáról, üzlethelyiségről vagy munkahelyről.

A berendezés terhelhetősége: Az áramkörök kialakításakor figyelembe kell venni az olyan nagy teljesítményű fogyasztókat mint a mosógép, mosogatógép, elektromos főzőlap és sütő, hőtárolós vízmelegítő, hűtőszekrény, szárítógép, klíma és elektromos fűtőkészülék. A legtöbb háztartásban ezeknek a szerkezeteknek jelentős része, nem ritkán mindegyike megtalálható. Ezeknek a készülékeknek a megtáplálásához szükséges az önálló, és megfelelően terhelhető önálló áramkör.

Megrendelő igényei: A megrendelővel közösen, pontról pontra végig haladva átbeszéljük az új elektromos hálózat technikai tulajdonságait, mint például csatlakozó aljzatok, kapcsolók és lámpatestek elhelyezése és mennyisége. Az új szerelés teljes mértékben testre szabható, és természetesen az elképzelések kialakításában minden esetben segítséget nyújtunk.

Gyengeáramú hálózat: A gyengeáramú hálózat vezetékeinek minden esetben önálló védőcsőhálózatot építünk ki. A szobánkénti tv és internetkiállás mára már alapnak minősül, de gyakran jelentkezik igény a térhangzású hangrendszer vezetékeinek a falba süllyesztésére, illetve riasztó rendszer kiépítésére.

Minőségi villanyszerelési anyagok alkalmazása: Legális forrásból származó minőségi védelmi készülékek, vezetékek és kötőelemek használata nagymértékben megnöveli az elkészült elektromos hálózat biztonsági és megbízhatósági színvonalát. És ez alapelvárás is ügyfeleink részéről. Kétes eredetű, bontott, egyéb elfekvő villanyszerelési anyagok használata és görcsös ragaszkodás a lehető legolcsóbb védelmi készülékekhez és megoldásokhoz a nagyobb profit érdekében, mindig is veszélyes gondolkodási módnak számított.

Miért rám bízza háza, lakása, üzlete villanyszerelését?

  • A teljes munkafolyamat alatt folyamatos a megrendelővel kommunikáció.
  • A kivitelezés mindig az ügyfél, igényeit, és elképzeléseit tükrözi, én csak megvalósítom.
  • A kialkudott összeghez tartom magam, nincsenek meglepetések.
  • Regisztrációval, vállalkozói engedéllyel, 30 év villanyszerelői tapasztalattal rendelkezem.
  • Bármilyen akadály, előre nem látott probléma kezelése rugalmasan történik.

A villanyszerelőnek az elsődleges feladata az épületek erősáramú hálózatainak a kiépítése. A szakmára vonatkozó szabványok ismerete, és szigorú betartása elengedhetetlen a villanyszerelés egész folyamata során. Győződjön meg róla, hogy olyan személyre bízza családja és értékei biztonságát, aki leinformálható, rendelkezik a megfelelő engedélyekkel és hivatásszerűen foglalkozik épület villamossággal.

Minden elvégzett villanyszerelési munkára garancia jár. A részlegesen, vagy teljesen felújított és újonnan kivitelezett elektromos rendszerre 20 év garanciát vállalok.

Copyright © 2019. A megaohm.hu az oldal tartalmával kapcsolatosan minden jogot fenntart.

Protected by Copyscape