Villanyszerelés Budapesten és Vonzáskörzetében

Gál Dénes Regisztrált Villanyszerelő Vállalkozó

Erősáramú villanyszerelés: Új villamos hálózat kiépítése.

Egy családi ház, kertes ház építése nem kis befektetést igényel, ezért teljesen érthető hogy a megrendelő mindenért csak EGYSZER szeretne fizetni. Ezért is fontos a megfelelő villanyszerelő kiválasztása!

Amit garantálok az egész villamos kivitelezés alatt:

  • Nem brigáddal vonulok fel, a villamos kivitelezést során 100%-ban jelen vagyok.
  • Kompromisszumoktól mentes villanyszerelést adok át.
  • Garantáltan a legutolsó szerelvény is a helyére kerül.
  • Az új villanyszerelésre 20 év teljes körű garancia jár.
  • A ház villamos szempontból biztonságosan, hatékony fog működni.
  • Összehangolt munka a többi szakiparral.
  • Az átadott villanyszerelés a későbbiekben könnyen bővíthető.

A villanyszerelő vállalkozásom fő profilja, új villamos hálózatok kialakítása, és meglévő villanyszerelés teljes felújítása. Ha egy új villamos hálózat kiépítéséről beszélünk, a lehetőségek egyszerűen határtalanok. A megrendelő igazán szabadjára engedheti a fantáziáját, az elektromos berendezései, és a megvilágítást illetően. Egy új villamos hálózat megtervezése során végig a biztonságot, megbízhatóságot, hatékonyságot és a tartósságot kell szemelőt tartani. A villanyszerelés igen nagy bontással, rombolással járó szakma. A védőcsövek, kötő dobozok, szerelvénydobozok süllyesztése a falak megbontásával jár.

Az új villamos hálózatokra egyedülállóan 20 év garancia jár.

Családi és kertes házak villamos hálózatainak megtervezése kivitelezése során, nem csak a jelenlegi igények kiszolgálására kell gondolni, hanem a későbbiekre is. Évekkel később is, szükség esetén további áramkörök behúzása, vagy meglévő vezetékek nagyobb keresztecetűre való cseréjére.

Ez az idegesítő kis sáv azért került ide, hogy az Európai Uniós törvényeknek eleget téve jelezzük, a mi weboldalunk is cookie-t, azaz sütiket használ a minél jobb felhasználói élmény elérésének az érdekében.

Megértettem