Villanyszerelés Budapesten és Vonzáskörzetében

Gál Dénes Regisztrált Villanyszerelő Vállalkozó 06209615317

Különbség a földelt és földeletlen dugaljak között (külső és belső felépítés szerint):

Az alapvető és legnagyobb különbség a két szerelvény típus között, hogy a földeletlen dugaljba nincs lehetőség a földelés bekötésére. Vagyis a földeletlen dugaljban nincs bekötve a védő vezető, ellentétben a földelt aljzattal. Korábban kivitelezett villanyszereléseken gyakran lehet találkozni ilyen szerelvény típussal.

Bővebben: Földeletlen és földelt dugaszóló aljzatok, dugvillák.

Minden háztartás nélkülözhetetlen kelléke a melegvíz. A modern ember minden tisztálkodási tevekénysége teljes mértékben a melegvíz meglétén alapszik. A melegvíz több féle módon állítható elő. Vannak lakások, ahol távhő szolgáltatón keresztül kapják, más helyeken átfolyós vízmelegítő állítja elő a melegvizet aminek létezik elektromos illetve gázüzemű verziója is. De az örök klasszikus a hőtárolós vízmelegítő azaz a bojler, aminek szintén létezik gázüzemű illetve elektromos változata.

Bővebben: Elektromos vízmelegítő üzemeltetésének feltételei és villamos csatlakoztatás műszaki feltételei.

Copyright © 2019. A megaohm.hu az oldal tartalmával kapcsolatosan minden jogot fenntart.


Protected by Copyscape

Ez az idegesítő kis sáv azért került ide, hogy az Európai Uniós törvényeknek eleget téve jelezzük, a mi weboldalunk is cookie-t, azaz sütiket használ a minél jobb felhasználói élmény elérésének az érdekében.

Megértettem