A megaohm.hu weboldal, azaz a magánvállalkozás által előállított digitális termékek használatának a feltételei:

Ezek a használati feltételek (felhasználási feltételek) érvényesek a teljes megaohm.hu weboldalra, azaz az összes oldalra és aloldalra és képi és grafikai anyagra.

A megaohm.hu használatának általános szabályai:

Az oldalt felhasználónak a jelenleg is olvasott felhasználási feltételeket meg kell értenie, és el kell fogadnia azokat.

A megaohm.hu használatának szabályai, és feltételei:

  • 1. Szabály: A megaohm.hu tulajdonosa a fenntartja a jogot arra, hogy bármikor, előzetes értesítés vagy felelősségvállalás nélkül, részben vagy egészben megváltoztassa, módosítsa a felhasználási feltételeket, vagy ahhoz hozzáadjon vagy eltávolítson részeket.
  • 2. Szabály: A megaohm.hu fenntartja a jogot arra, hogy bármikor megszüntesse, módosítsa vagy kiegészítse a weboldal bármely oldalát, aloldalát vagy képi anyagát, előzetes értesítés nélkül, felhasználóval vagy bármely harmadik féllel szembeni felelősség vállalás nélkül.
  • 3. Szabály: A megaohm.hu korlátozhat bizonyos funkciókat és szolgáltatásokat, vagy korlátozhatja a Felhasználó hozzáférését a Weboldal egyes részei vagy teljes részét értesítés nélkül.
  • 4. Szabály: Ha a felhasználó kifogásolja a jelen használati feltételeket, vagy azok bármely későbbi módosítását, vagy ha a felhasználó bármilyen módon elégedetlenné válik a webhellyel, akkor a felhasználónak azonnal meg kell szüntetnie a weboldal használatát.
  • 5. Szabály: A Felhasználónak nincs joga a weboldal tartalmát megaohm.hu tulajdonosának az előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül eladni, forgalmazni vagy bérbe adni, nyomtatásban megjelentetni.
  • 6. Szabály: A felhasználónak nincs joga a weboldal tartalmát harmadik fél vagy jogosulatlan felhasználó számára semmilyen módon terjeszteni.
  • 7. Szabály: A felhasználónak nincs joga a megaohm.hu weboldal tartalmát más weboldalon feltüntetni, sajátjaként megjeleníteni.

Az összes, a webhelyen megjelenő anyagot beleértve, de nem korlátozva azokat a cikkeket, jelentéseket, fényképeket, képeket, illusztrációkat szerzői jog vagy licenc védi. A felhasználóknak be kell tartaniuk a weboldalon keresztül hozzáférhető tartalmakkal kapcsolatos minden szerzői jogi értesítést, információt vagy korlátozást. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a tartalomhoz való hozzáférés, használat során a felhasználó nem rendelkezik tulajdonjoggal vagy bármilyen más a tartalommal kapcsolatos joggal. A megaohm.hu weboldalt a 1999. évi LXXVI. Törvény a szerzői jogról védi. A szerzői jog törvényei, nemzetközi egyezményei és más szerzői jogi törvények alapján kollektív műként és / vagy összeállításként szerzői jog védi a weboldalt. A megaohm.hu weboldalon lévő bármilyen tartalom másolása, azaz más domain alatt történő megjelentetése kifejezetten tilos.

A megaohm.hu tulajdonosa az oldal tartalmával kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállal. Ez az oldal megerősítetlen információkat és személyes nézeteket és véleményeket is tartalmaz. Kérjük, hogy a weboldal tartalmát csak maximum egy téma kiindulási pontjaként használja. Kérjük, olvassa el a témában legfrissebb információkat és az eredeti szöveget, és döntsön a saját felelősségére. A weboldalon található cikkeket és oldalakat értesítés nélkül megváltoztathatjuk vagy törölhetjük.